'Laat zien dat bewust kiezen verrassend lekker is'

Over BARTACK

BARTACK is de hotspot in Amsterdam-West. In het minder bekende, maar meest unieke, deel van de Amsterdamse wijk de Baarsjes, zorgt BARTACK voor vernieuwende en unieke gerechten die vegetarisch georiënteerd zijn. Nergens in Amsterdam vind je een restaurant waar je zo bewust uit eten kan. Bij BARTACK voert groente de hoofdtoon, maar kun je er ook voor kiezen om te genieten van een heerlijk stukje vlees of vis. BARTACK staat voor:

    • Vernieuwende gerechten
    • Unieke ligging
    • Lekker eten
    • Zorgzame sfeer en werknemers
    • Easy going restaurant

De unieke ligging op de postjesweg aan het Rembrandtpark maakt BARTACK de perfecte plek om je thuis te voelen in Amsterdam-West en de Baarsjes. Ontbijten, lunchen, dineren of borrelen. Voor elke gelegenheid is BARTACK de ideale plek.

Bewust kiezen en verrassend eten?

Lekkere trek gekregen? 

Recensies

Gezellige plek. Leuke toevoeging aan de buurt! De kaart focust zich vooral op groentes, maar je kan er ook een lekker stukje vlees of vis bij bestellen. Inmiddels hebben ze ook een terras dus het is perfect voor zwoele zomeravonden

Els

Supervriendelijke bediening en heel lekker eten voor een goede prijs. Sfeer is ook top!

Merel

Ik geef niet vaak 5 sterren maar vond het bij Bartack helemaal top! Smaakvolle gerechtjes, groenten in de hoofdrol, prima geprijsd. De artisjok met kaasfondue smolt zo verder in m'n mond mmm.

Tessa

I've been here several times and never disappointed. Super nice location in my neighborhood: food is great (Italian chefs of course), many choices of beers and smiling service.
So far, one of my favourite spot in Amsterdam in a quiet and calm area! If you're passing by I would recommend it!

Ambra Elefante

Gezellig restaurant, lekker eten en betaalbaar. Veel veganistische gerechten maar ook met vlees of vis. Cocktails en gin tonics!

Walter

Great restaurant. So cozy and welcoming. The food is amazing! 

Hannah

The place looks nice and attracts a nice mix of young and older people. They serve high quality drinks and food for a very reasonable price

Emma

Great place with a cosy atmosphere and delicious food!

Melissa

Info

BARTACK is gelegen aan het Rembrandtpark op de Postjesweg 124 in de Amsterdamse wijk 'de Baarsjes'. Kom langs na een wandeling voor een lekkere kop koffie of reserveer online voor het diner. 

Team BARTACK staat voor je klaar en kijkt ernaar uit om je te ontmoeten! 

Werken bij Bartack

Guest matter, employees make the difference

Ben jij op zoek naar een (bij)baan in een veelzijdig horecabedrijf? Lijkt het je leuk om te werken in een jong en ambitieus, hecht team? En zoek je naar een organisatie waar doorgroei mogelijkheden gegarandeerd zijn? Kom dan snel kennis maken of stuur je CV met motivatie brief naar info@bartack.nl.

BARTACK is onderdeel van een organisatie die meerdere locaties in en rondom Amsterdam bezit. Hierdoor zijn wij altijd opzoek naar nieuwe horeca toppers in iedere afdeling om ons team te versterken. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden, neem contact met ons op!